shmm

Veckans innelista

Innelistan vecka 26

Swedish House Mafia
Maffian kommer till Sverige för att spela på Friends Arena den 24 november. Hypen har sällan varit större. När biljetterna släpptes på Ticnet så kraschade siten på grund av för hög belastning. Swedish House Mafia är just nu det hetaste samtalsämnet och de som inte lyckades få tag på biljetter är vansinniga. Petter säger: Vi ses där! SHM

A Cat Named Joe
Sveriges just nu coolaste t-shirts. Bra kvalité, skön passform och utstickande tryck gör dessa till redaktionens favoriter i nuläget. Grabbarna bakom företaget ska ge sig ut på en sommarturné där de kommer besöka flertalet städer i Sverige, slänga upp ett tält och kränga Tees längs vägarna.Vi återkommer när vi vet vilket datum de gör nedslag i Stockholm. Nytänkande och helt rätt. Att Petter har varit med och designat en tröja gör hela saken ännu bättre. In och köp! ACNJ

Moore on tour
Nu är det sommar. Det betyder att Moore kommer åka på turné, och det kommer så klart vi helt magiskt. Vi kommer till Båstad, Visby, Falkenberg, Göteborg, Tranås & Mallis bland annat. Bingo säger: Vi ses på dansgolvet!

Italien – Spanien
På söndag smäller det. EM-final. Det räcker som motivering till att detta är med på listan. Ni förstår ju själva storheten i detta. Petter säger: Hoppas Balotelli sänker Spanien med 2 mål.

iPhone´s födelsedag
Idag var det exakt 5 år sedan den första iPhonen dök upp. Moore säger grattis på dagen och förutspår att iPhone kommer fira många födelsedagar framöver. När man inser att telefonen endast är 5 år gammal får man helt plötsligt större förståelse för att den i bland beter sig konstigt och bråkar med en.


Ticnet
Läs högst upp på denna innelista så förstår ni varför.

 

Nu tar innelistan semester och är tillbaka i slutet av sommaren. Håll ut!

 


Celsius Sverige