SELF
summerburst 139

Veckans innelista

Innelistan vecka 24

Summerburst
Idag drar Summerburst igång i Stockholm och Moore är självklart på plats. Folk från hela landet beger sig hit för att få se huvudaktören Axwell. Mycket bra musik, snygga tjejer och höga förväntningar gör att Summerburst hamnar överst på veckans innelista. Ska du vara någonstans ikväll är det på Stockholm stadion, det kommer bli hur bra som helst. Summerburst

Svenska fans i Kiev
Trots den katastrofala insatsen mot Ukraina så är fansen taggade, vilket är roligt att se. Tusentals människor utgör tillsammans camp Sweden för att stötta vårt landslag. Hela landet drabbas av fotbollsfeber och de flesta engagerar sig. Petter säger: Till och med min mamma tittar på Sverige-matcherna, och då förstår man hur stort det här är.


Midsommarafton

Nästa fredag är det dags för en av Sveriges mest populära dagar. Som vanligt kan vi nog förvänta oss regn, men vi är glada ändå. Midsommar ska firas ordentligt. Bingo säger: Jag kommer sitta ute oavsett väder, kanske med en krans på huvudet.


Alexander Skarsgård

Säsong 5 av serien True Blood har precis dragit igång, och det är alltid kul att se Svenskar som lyckas i Hollywood. Alexander är en cool snubbe, och att han ligger med sin syster i säsongspremiären vittnar om vilken sjuk serie detta är. Petter säger: Avsnitt 1 av den nya säsongen finns på en internetsida nära dig.


Den falska enkronan

Någon har tillverkat falska mynt, där de bytt ut “Karl XVI Gustaf Sveriges Konung” mot “Vår horkarl till kung”. Alla som har lite humor tycker att det här är fantastiskt roligt. Att någon lägger ner tiden, resurserna och lyckats få spridning på mynten gör att personerna som står bakom förtjänar en plats på innelistan.


Bafétimbi Gomis
Kim Källströms lagkamrat i Lyon är anhållen för gruppvåldtäkt. Oavsett om det är sant eller inte så är det inga goda nyheter. Är han skyldig så hoppas vi han får smaka samma behandling i fängelset, är han oskyldig så är det bara att beklaga. För oavsett vilket så är det en miss att ditt namn plus ordet “gruppvåldtäkt” hamnar i samma mening.