Ett nytt namn som kommer att revolutionera restaurangbranschen är Oskar Andersson. Han har en magister i ekonomi från SUS samt har suttit i styrelse- och ledningsnivå i flertalet företag. Nu har han valt att gå ihop med sin kollega som är varumärkeskonsult och formgivare och starta upp restaurangen Icha Icha. I nuläget finns restaurangen i Mall of Scandinavia, Mood Gallerian och Kista Galleria. Det väntar en spännande expansion av vad som troligen är Sveriges första 100 procent tillsatsfria matkedja.
Efter att ha lyckats lägga den sista pusselbiten i ett ambitiöst och hårt arbete kan man nu erbjuda tillsatsfri, prisvärd och god mat. Då man inte hittat något tillräckligt bra alternativ till sås hos leverantörer har man själv valt att göra ett eget recept som är helt utan tillsatser. Det är Oskar Andersson och Niclas Sellebråten som ligger bakom kedjan och som båda kände att de saknade en restaurang med god och näringsrik mat som ändå går fort att tillaga. På Icha Icha tillagas den rena, goda och nyttiga maten på 15 sekunder efter att den beställts, vilket till och med är snabbare än de större hamburgerkedjorna.
Då grundarna har olika bakgrunder gör det att de kommer in i branschen med nya glasögon och lösningar. Restaurangerna är väldigt populära och har många stammisar. De har även en logistik som gör att kända krögare från London skickar sina köksarkitekter till restaurangerna för att se hur de kan arbeta så effektivt. Ett stort plus är att deras matsvinn ligger på nära noll procent.