Celsius Sverige
johnny-depp-2

Kändisar

Hollywood har drabbats av hjärtesorg

Cynthia Carla

Låt er inte luras av den glamourösa och den perfekta fasaden som hägrar i Hollywood. Det är inte bara guld och gröna skogar i drömmars land utan en del skandaler. Men skandaler är ett givet inslag om du är en Hollywoodstjärna och den senaste snackisen i Lala-land är de rådande skilsmässorna och hjärtesorgen. Chockerande många kändisar i Hollywood har ansökt om skilsmässa från sin partner.

Det är inte bara vi vanliga dödliga som får kronisk huvudvärk av våra partners. Även kändisarna i Hollywood tröttnar lätt på sina partners. Och det kan vi ju förstå, med tanke på de frestelser som finns vid varje gatuhörn (läs: metafor). Det är svårt nog i vanliga fall att ha ett förhållande, mycket tack vare alla otrohetssajter. Och i offentlighetens ljus varar saker och ting inte länge. Ett års giftermål i Hollywood är som tio år i övriga världen. Det finns många faktorer talar emot ett livslångt äktenskap i Hollywood. De har paparazzis som gör intrång i privatlivet, andra kändisar som trånar efter deras partner och fullspäckade scheman som resulterar i distansförhållande. Vi vet ju själva hur tråkigt och slentrianmässigt det kan bli med samma partner dag ut och dag in. Ingen spänning finns kvar och man börjar dagdrömma om en exotisk partner.

Liksom babyboom-trenden har även skilsmässor blivit en trend i Hollywood. Den första stora snackisen var Kim Kardashian som endast var gift 72 dagar med Kris Humphries. Media började florera rykten om ett uppgjort äktenskap. Kim och hennes familj försökte dementera dessa uppgifter, vilket kanske inte gav det resultatet de ville ha. Kim? Vem tar dig egentligen på allvar? Skulle lite falska tårar i TV slå hål på ryktet? Knappast!

Ett annat uppbrott som blev en stor snackis och till stor glädje för dreglande män där ute var Jennifer Lopez äktenskap med Marc Anthony. De valde att gå skilda vägar efter sju år tillsammans. Paret har även tvillingar ihop, Maximilian och Emme. Ingendera ville visa sig svag för omvärlden och båda gick därför vidare till yngre partners. J.Lo gick vidare till sin yngre bakgrundsdansare, 24-årige Casper Smart. Kort därefter kontrade Marc Anthony med en supermodell vid namn, Shannon De Lima. Vi kan se ett tydligt tecken på att J.Lo går i Madonnas fotspår och investerar helhjärtat i ett hållbart förhållande. Verkligen!

Demi Moore och Ashton Kutcher var en gång Hollywoods älsklingspar no.1, tills förhållandet skakades av ett otrohetsdrama. Kutcher var den, i detta fall, som blev anklagad för otrohet med en betydligt yngre tjej. Ryktet visade sig senare vara sant (chockerande, huh?) och det tog inte lång tid innan Demi ansökte om skilsmässa. Demi tog väldigt hårt på skandalen. Hon gick ner i vikt och kollapsade i slutet på januari. Kollapsen visade att Demi led av missbruk och kort efter utskrivningen från sjukhus lät hon sig läggas in på rehabiliteringshemmet Cirque Lodge i Utah. Oh Demi, Demi.. Efter så pass lång livserfarenhet borde du ju vetat bättre.

Deppigt i paradiset är det även för Johnny Depp och Vanessa Paradis. Paret har levt tillsammans under 14 års tid och har två barn tillsammans. Paret är, till vår stora förvåning, inte gifta och de sägs ha levt skilda liv under ett års tid. Ryktet säger att de sakta men säkert glider ifrån varandra och att ett officiellt uppbrott är en tidsfråga. Detta uppbrott tycker vi på Moore-redaktionen inte kunde komma lägligare. Vi vet att Johnny Depp kan förtrolla en lite snyggare dam än den bortglömda 80-tals sångerskan.

Även sångerskan Katy Perry och komikern Russel Brand är i separationsfasen. Anledningen är fortfarande oklar och det sägs att Perry är extremt ivrig att lappa ihop förhållandet igen. Brand verkar inte vara på samma spår och vill bara avsluta äktenskapet så fort som möjligt. Paret skrev inget äktenskapsförord och även om Perrys förmögenhet uppskattningsvis är högre än Brands så vill inte Brand ha Perrys miljoner utan han vill bara gå vidare med sitt liv. (Vi vet inte om du är så smart där Brand. Utnyttja läget istället.)

Den största skrällen av alla är uppbrottet mellan skönheten och odjuret; Heidi Klum och Seal. Paret som en gång gav hopp åt äktenskap i Hollywood men som störtades av Hollywood-trycket. Vi är alla ledsna åt deras vägnar och det kommer att ta lång tid innan kärleken i Hollywood kan finna en ny mening. Vem ska vi nu kalla skönheten och odjuret liksom?


Celsius Sverige