SELF
girl

Dating & Sex

Hitta tjejen på 3 minuter

Vi var lite nyfikna på hur det här med speeddating egentligen fungerar, så vi ringde upp grabbarna bakom Speedd8.se för att kolla läget och ställa några frågor.

Hej, hur kommer det sig att ni startade med speeddating?
Idén om Speedd8.se föddes någonstans i Amazonas våren 2010. Två kloka hjärnor började fundera över varför så många svenska singlar har svårt att hitta den stora kärleken och hur kan man anordna roliga och spännande aktiviteter för singlar i Sverige så det känns naturligt och enkelt att träffas?

Och då blev det speeddating?
Yes, speeddating föll naturligt, då det passar den moderna svenskens hektiska livsstil och samtidigt som allt fler prisar singellivet, så ökar antalet besök på olika datingsajter lavinartat. Stockholm har flera gånger blivit utnämnd till ”världens mest singeltäta stad”. De flesta vill träffa någon att dela sitt liv med, men känner det är svårt och tidskrävande att hitta rätt i datingdjungeln. Lilla Sverige är världskänt för sina vackra kvinnor och exotiska blandningar av människor, men även för att vara ganska blyga och försiktiga.

Och då är speeddating lösningen?
Speeddating är ett effektivt sätt att kunna få ett första intryck av en person face-to-face, se om ni klickar och snabbt känslan av om det finns potential till en andra dejt. Under ett event välkomnas upp till 25 tjejer och killar i en stilfull och bekväm atmosfär. Varje dejt varar 3 minuter. I ett scorecard kryssar du i ”ja” eller ”nej”, beroende på om du vill träffa personen igen eller ej. Dessa samlas in i slutet av eventet.

Alla par som båda kryssat ja på varandra får tillgång till varandras kontaktuppgifter per mail och sms inom ett dygn. Isbrytarfrågor finns tillgängliga som stöd om samtalet kör fast. Ett event är ungefär tre timmar och då finns även god tid för mingel före, mitt i och efter.

Det låter ganska effektivt ändå. Är det många människor som går på detta?
Många är välbekanta med speeddating då det blivit en succé världen över, men det har inte slagit igenom i Sverige ännu. Troligtvis beror det på att man ej förstått hur svenskar tänker i val av partner och hur vi vill dejta. Speedd8.se`s modell skräddarsys för svenskars specifika behov. Målet är att speeddating skall bli ett naturligt komplement till internetdating och övrig traditionell dating. Något som kan passa alla.

Sveriges singlar skall börja aktiveras och motiveras att snabbt komma ut och träffa människor på ett naturligt sätt i verkligheten. Datorn kan fungera som hjälpmedel för den initiala kontakten genom att man registrerar sin profil på en datingsida, här har vi ett tätt samarbete med Happypancake”. Du erbjuds ett modernt helhetskoncept som är helt unikt på marknaden idag och behöver du hjälp på vägen kan du alltid få tips och råd av vår egna dating- och relationscoach Dennis Danielsson.

Speedd8.se kör speeddating nu på onsdag, torsdag och lördag. För mer info klicka HÄR

Och du, glöm inte att duscha, lukta gott med AXE samt vara på gott humör.

  • http://email yade

    Jag vill träffa fina tjejer.


SELF