bagelhead

Humor

Hallå ditt Bagelhead

Japanerna har många konstiga idéer. Senast i ledet är den nya trenden ”Bagelhead”, dvs att man gör en kroppsmodifikation där det ser ut som att man har en bagel innan huden i pannan.

En saltlösning sprutas in i huden på pannan och med ett finger trycker man i mitten av det vätskesvullna området, och grattis, du har nu formen av en bagel.

Men den något udda trenden ”Bagelhead” startade inte i Japan konstigt nog. Efter ett genomslag på kroppsmodifikationsmässor i USA nu har trenden växt sig starkare än någonsin.

Mannen som tog trenden till Japan heter Ryoichi “Keroppy” Maeda och är en fotograf som specialiserat sig på att följa människor som ägnar sig åt extrema former av kroppsmodifikationer.
–Vi använder oss av en medicinsk koksaltlösning och en pumpar in det i pannan under cirka två timmar,
säger han.

Vätskan pumpas in under huden med hjälp av dropp-liknande ställningar och kanyler som sticks in i pannan. Efter den långa processen att få in koksaltlösningen varar den dock bara över natten.
Kroppen absorberar lösningen med tiden så nästa morgon har det gått tillbaka till det normala. Vi uppskattar att vara freaks för en natt, haha, säger Maeda.

Bizarre Magazine säger: Så länge koksaltlösningen är ren och de nålar och slangar som används är desinficerade ska det inte vara farligt.

Moore säger: Ja men då så, boka in oss direkt. Tjejerna kommer älska oss, de gillar ju bagels. win-win.


SELF