Lite osäkert om det är pizzerians ägare på bilden eller inte.
En pizzeria i Hässleholm har ett nytt sätt att göra kebabsås på. De gör den i sin cementblandare.
Golare har inga polare, så man undrar ju vem som snitchat och ringt livsmedelsverket och berättat att dessa gentlemän blandar sås i en cementblandare. Låt grabbarna vara, tycker vi.
MEN… En kund hittade en skruv i sin mat förra veckan. 2 minuter senare knackade några hälsosnubbar på Pizzerians dörr och krävde att få göra en inspektion. Då upptäckte de att pizzerian gjorde sin sås i en cementblandare för att mixa såser och dressingar.
Moore läser innantill från rapporten:
”Det användes en cementblandare till att mixa såser och dressingar. Cementblandaren hade avflagnad färg.”
Alla ni som har en cementblandare kan nu göra er egen kebabsås hemma. Kasta in lite sås, en skruv och lite cement och rör om i 3 minuter. Klar att avnjutas.