SELF
dammsugare

Livsstil

Glöm städstressen med Philips EasyStar

Redaktionen

Philips lanserar nu EasyStar, en robotdammsugare som effektivt slukar damm och ger dig ett rent hem – utan att du behöver lyfta ett finger. Philips EasyStar är endast fem centimeter hög, och så slimmad att den rengör där andra robotdammsugare inte kommer åt. Glöm städstressen och låt Philips EasyStar göra jobbet.

Det enda du behöver göra för att få ett rent hem är att  placera den självgående dammsugaren på golvet. Philips EasyStar är bara 50 millimeter hög och smidigheten personifierad. De långa sidoborstarna gör att den lätt kommer åt under låga möbler och kan rengöra på ställen där damm lätt samlas.

– Nästan allt är roligare än att städa, så varför inte lägga ut jobbet på en robot vars enda uppgift är att sluka damm, säger Max Hellström, pressansvarig på Philips Consumer Lifestyle.

Philips EasyStar har ett rengöringssystem med extra långa sidoborstar och ett utblåsfilter som lätt fångar upp damm och småpartiklar i luften. De infraröda sensorerna gör att dammsugaren förflyttar sig av sig själv och automatiskt undviker trappor och kanter.

Nu kan du äntligen slappna av, och ändå få golvet dammfritt. När det gäller Städtips 2.0 är det inte handskar, trasor och kemikalier som gäller. Det är en robot, ett varmt bad och en god bok! EasyStar är fem centimeter hög, väger bara 1.3 kg och går 50 minuter på en laddning.