FLIP OF FAITH
2 cl Johnnie Walker Gold Label
2 cl Pedro Jimenez Sherry
1 cl Galliano
1 cl Agave Nectar
3 cl Brooklyn Chocolate Stout
Ett litet ekologiskt ägg eller 1,5 cl äggvita och 1,5 cl vispgrädde.
Skaka alla ingredienserna hårt med is och häll upp i ett glas – toppa med torkad ingefära.
THE MONKEY BUSINESS
5 cl Ron Zacapa 23
1 cl Friterad banan-sirap
3 droppar kanelbitters
En halv barsked med ingefärsjuice
Blanda och servera med is.
NORDIC CLOVER CLUB
5 cl Tangueray no Ten
2 cl Sirap
2,5 cl citronjuice
2 cl äggvita
5-6 krusbär
Krossa krusbären, tillsätt resten av ingredienserna och skaka med is. Servera i ett champagneglas och toppa med några droppar Peychaud bitter.
Imorgon ger vi dig ytterligare tre grymma cocktailtips för nyår, signerade Jens Dahlberg som är bartender på restaurang Kommendören.