SELF
muffin-top

Hälsa & Träning

Fortsätt träna i sommar!

Pascale Emonide

Efter nyår var gymhajpen stor. Alla stod och svettades på maskinerna för att se fit ut till sommaren. Men nu när solen äntligen tittat fram ser man inte en kotte på gymmet! Äe, skärpning grabbar! Grillmat är gott, men det sätter sig snabbt runt kaggen. Glöm för fasiken inte bort att en snygg kropp inte kommer över en natt, särskilt inte när man börjar komma upp i ålder. De flesta av oss är inte femton längre. Tänk på det…

Din flickvän kommer säga att du är gosig och söt i din lilla björnrumpa, men låt dig inte luras av det. – Hon ljuger bara. För det är så vi tjejer gör, vi ljuger för dem vi älskar. Det vet ju alla.
”Älskling, din rumpa är gosig som den är!”
Ingen vill väl ha en gosig rumpa som bara fyller en funktion – att bajsa med.

”Carro, jag tycker att din nya klänning passar dig perfekt, den framhäver verkligen dina former!”
Och där står Carro, med underbett och sluttande axlar i sin moderiktiga ballongklänning och känner sig nöjd med tillvaron fastän osäkerheten speglar igenom. Näe, att ljuga är vi allt bra på.

Man kan alltid hitta en timme över till träning. Och ah, har ni världens ursäkt till att ni inte hinner – ja då får ni köra rumpknip medan ni står vid grillen. Ingen av grabbarna kommer märka det. Den som ändå gör det – han är gay.

Det är faktiskt inte bara tjejer som behöver tänka på hur stjärten sitter. En snygg röv är ju trots allt alltid bra att ha. Både på stranden, i kostymbyxorna och på krogen.
När du byter nummer med en härlig tjej, då kommer hon garanterat vända sig om för att se hur din bakdel ser ut. Det är lite som i djurens värld – Hanen måste locka till sig en hona.
Så se till att träna rumpan, men glöm inte bort övriga delar av kroppen!

  • Alex

    Rumpknipen gillar vi!

  • sonja aghili

    jag dog av skratt. så bra skrivet… så stolt över dig krull-tott
    <3