SELF

Moores Flockledare


Visa Moore Flockledare på en större karta

MOORE.se letar ständigt efter fler sköna personer som kan representera sin stad genom att vara flockledare för Moore. Är du rätt person för jobbet? Ansök idag och bli en del av vår familj.
Vi vill ha en flockledare i varje stad/region/tätort för att kunna täcka av hela landet geografiskt och på så vis få stenkoll på vad unga män vill ha – oavsett var man bor! Vi behöver drygt 140 st.

Att vara flockledare för Moore på sin hemort innebär att man fungerar som vår förlängda arm ut mot samhället. En flockledare är en kille som är omtyckt, känner mycket folk, är social och skärpt samt har förmågan att göra sin röst hörd. En skön kille helt enkelt. De ska testa och utvärdera produkter från olika företag och dela med sig av sin åsikt. Varje flockledare kommer inom kort att få en egen blogg på moore.se för att hela tiden kunna uppdatera om vad som händer där man bor. Vi jobbar mycket med sociala medier så som FB och Twitter för att nå så många som möjligt.


Vill du bli en i familjen Moore, få grymma prylar, hänga med Bingo, festa med oss och ha riktigt kul så tycker vi att du ska skicka ett mail till vår VD Johan på johan[@]lejonmedia.se, märk ämnesraden med namn och stad.

Här kan ni läsa om vår första flockledarträff: http://moore.se/moores-flockledare-premiartraffen

SELF