Celsius Sverige
Celsius Sverige
IMG_0314

Moore Testar

ExQuizit – En frågesports-App

Redaktionen

Efter att ha dedikerat ett år till att skriva frågor och utveckla den ultimata frågesportsappen så finns nu ExQuizit – Sveriges största frågesport på App Store. ExQuizit innehåller över 12 000 varierade, roliga och intressanta svenska och internationella frågor som är uppdelade i tre svårighetsnivåer och sju kategorier.

Boboshi, som står bakom Appen säger såhär:
“Efter att ha utvecklat utbildningsapplikationerna iKörkort, iKörkort MC, iHögskoleprov och Scuba Exam till iPhone och Android så ville vi göra något lättsammare och mer underhållande som dessutom riktade sig till en bredare publik. Eftersom vi redan hade stor erfarenhet av att skriva frågor och av att utveckla quiz så bestämde vi oss för att göra en traditionell frågesport, fast för smartphones. När vi undersökte marknaden insåg vi att det fanns ett stort behov av en snygg och välgjord svensk frågesportsapp med välskrivna frågor som inte tar slut efter några omgångar. Nu, ett år och 12 000 frågor senare, så är ExQuizit här”

Petter fick en kampanjkod och laddade ner appen för att testa om appen höll vad den lovade. Och det gjorde den. Man kunde välja mellan olika kategorier, svårighetsnivåer, med eller utan svarsalternativ och spela fler än en spelare åt gången. Och du kan hålla på länge, spelet innehåller över 12.000 frågor.

Det tråkiga med ExQuizit är att man inser att man inte är lika allmänbildad som man trodde, men sånt får man leva med.

Farfar hade sagt: ExQuizit är både kul och lärorikt på samma gång.
Petter säger: ExQuizit pissar på Wordfeud alla dagar i veckan.

Gå in på App store eller dra ner appen i din Androidtelefon. Bra tidsfördriv när du sitter på bussen eller flyget.


SELF