SELF
SELF
couple

Dating & Sex

Dofta rätt och fixa pumorna

Alexandra Eklund

Moore berättar om varför det är viktigt med en bra doft när du jagar pumor! Läs, lär och lyckas med att sätta ett ordentligt avtryck hos kvinnan du uppvaktar.

Nyckeln till alla människors minnesbank är olika dofter, luktsinnet är det sinnet hos oss som är starkast kopplat till minnesfunktionen. Minnet bygger på associationer och kopplingar till tidigare erfarenheter. Alltså, det vi tycker luktar gott är dofter som vi har eller har haft positiva erfarenheter av vilket i sin tur är den självklara anledningen till att vi väljer medvetet eller omedvetet att omge oss med dofter som påminner och triggar våra positiva doftminnen.

Det bästa mest primala exemplet är det faktum att doft fungerar som varningssignaler för fara i djurriket, men också som locksignal inför parning.

Det primala exemplet ni just läste gäller även oss människor, vi sänder nämligen också ut naturliga doftsignaler till varandra det är kemiska ämnen som utsöndras oavsett hur mycket hygienartiklar du använder, det kallas feromoner.

Lämna spår av förförelse efter dig, eftersom goda personliga dofter då sätter sig som spår hos kvinnan (om du inte gjort bort dig alldeles för mycket, då lär hon associera din doft till någonting negativt och i sin tur någonting avtändande)

så är det bra om du inte bara tar första bästa parfym på hyllan, utan ta dig tid att finna din karaktär i doften.

Välj en schysst doft som är relativt diskret och som inte är för stark det blir mer en turn off även för dig när hon ligger och grimaserar i eran första utövning av missionärsställningen.

A och O är givetvis en grundläggande bra hygien, försök aldrig dölja svettdoft med parfym då kan du lika gärna fortsätta runka för det kommer inte gå hem hos kvinnorna.

Släng gärna på dig en doft som matchar din deodorant så att det inte blir en cocktail av för många dofter som krockar.

Kvinnor gillar att deras män luktar män, men inte som gubbarna på byggarbetsplatsen som inte har sett en dusch på veckor. Kvinnor ligger med män som vågar bära upp en spännande doft men inte med män som luktar som ett schizofrent parfymeri heller så lagom är bäst och som sagt gärna matchande, det är sexigt!


SELF