20 lögner

Dating & Sex

De 20 största manliga lögnerna

Alexandra Eklund

Moores sex & datingexpert Alexandra visar andra sidan av myntet av kvinnlig och manlig logik. Den första och uppmärksammade sidan av myntet har redan redaktören Dr. magoo klart och tydligt visat upp med stolthet här på Moore. Läs den HÄR.
Artikeln som då handlade om en grundkurs i kommunikation och då specifikt om de 20 vanligaste standardlögnerna kvinnorna ligger inne med så följer här de 20 vanligaste lögnerna som männen bedriver och med höjda ögonbryn och förvånade ansiktsuttryck försöker förneka lika mycket som lådan under sängen med porr från tidigt 90-tal.

De 20 största manliga lögnerna ur en kvinnas synvinkel (De manliga medarbetarna på redaktionen förnekar såklart)

1. ”Jag har haft sex med minst 50 kvinnor, fast vem håller räkningen liksom?” – Dra av hälften, då 25 av dom enbart är för att lyfta fram en falsk marknadsföring om en påhittad pondus. Hälften av dom resterande 25 dvs 12½ stycken är personer han satt på i fantasin medans han runkar med din handkräm som står vid sängen. Så 12 ½ person har han då haft sex med, varav halvan står för en tjej som bangade i sista sekunden.

2. ”Du är fin i vad som helst älskling, allt klär en skönhet” Lögn! Om man som kvinna varit så där riktigt läcker hade han dregglat. Kvinnor vill se sina män tappa hakan och dreggla det ger mer än den nämnda uttjatade komplimangen.

3. ”Jag skyddar dig, vad som än händer!” – Vart tog tryggheten vägen när 15 kåta fulla bockar står och kladdar och mannen man är ute med är alldeles för full för att reagera eller agera. Eller ett annat vanligt fenomen, ” Jag skjutsar dig, vill inte att du åker runt själv på en lördagsnatt” – Den repliken håller i sig tills man inte ger karln avsugningar regelbundet.

4. ”Kan vi inte bara åka iväg nånstans ett tag, bara du och jag?” Antingen har han satt sig själv i skulder, bedragit dig eller på annat sätt gjort bort sig.

5. ”Jag vill se dig ha sex med en annan man, för att jag tänder på att se dig njuta” – Wow, vilken komplimang! Som kvinna känner man sig väldigt speciell om ens man vill dela med sig av sin kvinna!?

6. ” Hej älskling, jag måste jobba över idag!” – Behöver man tillägga nånting mer?

7. ”Jag vill att du ska vara mamman till mina barn” – En replik alla kvinnor med en fungerande biologisk klocka faller för, men tanken är inte att uppleva drömmen om volvo, villa och vovve med 2 barn, ett av varje kön. Det är bara praktiskt för mannen om han säkrar kvinnan. Lagad mat, städat, tvättade kläder, strukna skjortor och sex regelbundet.

8. ” Jag vill bo med dig, vill ha dig i min närhet”
Samma anledning som ovanstående.

9. ” Min drömkvinna är en självständig kvinna, med intelligens och varmt hjärta” Sure!
För mannen blir inte alls provocerad av en framgångsrik kvinna som inte har ett behov av hans ”oemotståndliga trygghet och manlighet” känner sig inte heller dum av att kvinnan är mer allmänbildad eller irriterar sig på när kvinnans varma hjärta bultar för alla människor, till och med grannen med större muskler.

10. ” Jag har inga problem med att min kvinna tjänar mer pengar än mig”B U L L S H I T! Hur manlig känner du dig med en kvinna vid din sida som kammar in mer stålar än dig? Men deal with it, så kanske hon ger dig veckopeng.

11. ” Jag vill behandla dig som en prinsessa” Skulle känna oss som prinsessor om vi slapp plocka upp skitiga kallingar, rensa motorsportstidningarna som ligger utspridda överallt och riskera att lägga sig på en snusprilla som ligger på huvudkudden.

12. Män intalar sig själva och varandra på bygget att kvinnorna är omöjliga att leva med på grund av deras pms, klimakteriets följder och allmänna hormonrubbningar. – Det dom förnekar väldigt väl är att männen har sitt klimakterium i tidigare ålder än kvinnan.

13. ” Måste du ha sån kort slampig kjol när vi går ut?”Han älskar dina ben, och hur din rumpa ser ut i kjolen, Men han är inte ensam om att tycka det. Därför vill han i ren svartsjuka att du helst ska ha på dig nånting mindre sexigt. Men om du tar på dig nånting mindre sexigt så kommer du få höra ”Du vill aldrig göra dig sexig eller vacker för mig.”

14. ” Du är så bra på att laga mat, kan inte du göra middag?” – Han äter det för att det serveras och han slipper laga något själv.

15. ” Ja det kanske vi kan göra, låter som en jättebra idé” Allt som kommer från männens mun, där ordet kanske finns med betyder det alltid ett stort NEJ. Dom vill bara inte riskera få en grinig kärring efter sig. Fegt men spar tid.

16. ” Ååh baby du är så het” – Säger han det innan sex är han bara sexuellt hungrig, säger han så när pungen är tömd gör han det i ren eufori. Säger han det på morgonen när du vaknar med gårdagens smink på dig och ruffsigt hår och mjukisar med hål i, då kan du ta till dig.

17. När en man frivilligt städar och åker och storhandlar på dagen då han bestämt en helkväll med grabbarna så finns en baktanke, thats it.

18. ”Jo men jag ser fram emot att träffa dina föräldrarsäger han med tom blick. Nej, han är livrädd för att få spräckta knäskålar av din pappa och tvingas äta vidrig mat som din mamma lagat. Men är för feg att säga det.

19. ” imorgon åker vi och shoppar älskling, och koncentrerar oss på dig” Fint sagt, men det han håller i handen när ni går hem är inte kassar med skokartonger och dig hållandes i andra handen, det är en kasse med tvspel som han håller i med båda händerna och vaktar med sitt liv tills han kommer hem och avnjuter timmar av manligt sprängande och skjutande tills han nästan kommer av spänningen när han lyckades komma till level 634, medans du sitter besviken brevid honom i soffan och låtsas vara intresserad för att vara snäll. Sen är han förvånad över att det inte vart något sex den kvällen!?

20. Slutligen, En man som säger ”Jag älskar dig gumman” behöver inte vara en lögn. När det kommer genuint från en man som verkligen menar det så finns det inget i hela världen som kan mäta sig med det. Trots kvinnans många krav, så räcker det med dom vackra orden när dom kommer rätt och genuint för att en kvinna ska utan problem leva och stå ut med allt ovanstående.

 • Adolf H

  Vad i helvete är det för skit?! Den här listan påminner och den värdelösa rapparkalja man kan hitta i flickvännens ”vecko revyn”. Moore är dödsdömt.

  • johan

   Ja du ser, och veckorevyn säljer än! – dom personer som inte
   Klarar att läsa med glimten i ögat ska kanske hålla sig till sånt
   Dom inte blir alltför provocerade av. Spänn av!

 • Henke

  hahaha läser Adolf veckorevyn? Som Johan sa, spänn av, det är ju rolig läsning och man känner igen sig på flera punkter (tyvärr), jag tyckte alexandra skriver roligt och bra!

 • http://minbebis.com/blogg/paula/ paula

  hhahahahaaha störtskönt! de enda som tar åt sig och blir provocerade är ju de män som blir buuusteeed!! =)

 • kaos

  Vafan är det för idiot som skrivit detta? Bara för att dom män du träffat är otrogna idioter så behöver ju inte alla va det!


Celsius Sverige