Celsius Sverige
Celsius Sverige
danielparis

Intervjuer

Daniel Paris

Redaktionen

Röda tråden är en avdelning där vi hela tiden passar vidare frågor till intressanta människor. Och eftersom världen är full utav dem finns det inget stopp. Varje huvudperson får sedan välja en valfri fråga att skicka med till nästa person.

Vem är du?
Jag är Daniel Paris, vinnare av SVTs ung & bortskämd, zombiemördare i Den sista dokusåpan och torsdagskrönikör på Vakna med The Voice. Sen får vi inte glömma min rosa blogg och min fantastiska kokbok – Första hjälpen i köket!

Varför är du intressant för våra läsare?

Gud vilken tokig fråga… Självklart älskar MOOREs läsare mig och vill veta allt vad jag har för mig. Varför är jag inte på ert omslag? Jag är ju verkligen perfekt för er målgrupp.

Nämn 3 saker du inte kan leva utan?
Min macbook baby, mobiltelefonen (är sjukt beroende av den) och såklart min egna kokbok, hur skulle jag annars äta liksom?

Fråga från Paulina Danielsson: Skulle du ligga med Martin Björk om du fick chansen?
Haha jag dör… alltså om jag fick en slant för varje gång jag fick den frågan…nej det skulle jag inte göra, även om han såklart är fantastiskt snygg och trevlig. Jag har byggt upp en annan relation till honom (och resten av vakna-gänget) så det skulle aldrig komma på tapeten! Lovar!

Tack för din tid Daniel, vilken fråga vill du skicka med till nästa person?
Vad tycker du om den fantastiska mångsysslaren Daniel Paris?