Celsius Sverige
SELF
Bayern vs Chelsea

Nyheter

Champions League-final imorgon kväll

J. David Wiberg

Imorgon kväll avgörs denna säsongs upplaga av Champions League, när tyska Bayern München ställs mot engelska Chelsea F.C. i finalen på Allianz Arena i München. Den här matchen får du inte missa – gör du det så får du nog skämmas resten av året.

Det är alltså Bayern München och Chelsea som gör upp om den åtråvärda Champions League-pokalen 2012 och det är två lag som man inte kanske trodde på inför säsongen, att de skulle nå hela vägen fram till final. Chelsea slog ut jättefavoriterna F.C. Barcelona i sin semifinal, medan Bayern München slog ut en annan spansk favorit i den andra semifinalen – Real Madrid.

Det är klar fördel Bayern München i finalen, då man spelar på hemmaplan och att Chelsea lider av dålig form och skadebekymmer – lägg därtill att lagkaptenen John Terry är avstängd efter sin urkorkade utvisning mot Barcelona i returmötet i semifinalen. Men, Chelsea har gått segrande ur strider trots tveksamma förutsättningar tidigare och kan mycket väl vinna över Bayern München, som kan få det jobbigt med sitt favoritskap.

Moore säger:Matchen ser du antingen på TV3 eller Viasat Fotboll imorgon kväll, med avspark klockan 20:45. Passa på att tippa på matchen på vår spelsajt mooregames.com!”


SELF