Skins

Missa inte detta

Inga kommentarer

Livet blir faktiskt väldigt mycket roligare med en MeGo. Jag lovar. Nu finns min MeGo för ENDAST 1995kr (ord. pris 6795kr) – Du sparar hela 4800 kr! (-71% RABATT) inte illa. Plus att dom kör Fraktfritt under julkampanjen!OBS! Begränsat antal så först till kvarn som gäller! Passa nu på, missa inte chansen! Wheelboard MeGo™ är den mest exklusiva åkbrädan med noga utvalda komponenter av högsta kvalité samt en påskostad högtalare som gör det möjligt att streama musik direkt via din mobil i samband med att du åker. Då kan man glida runt på IKEA som en kung. I samarbete med #wheelboard LÄNK I TILL ERBjUDANDET 


BILDBOMB FRÅN GÖTEBAI DEL 3

Inga kommentarer

Det är helt klart att förflytta sig från en plats till en annan som är lite omständigt när man reser med barn. Varje moment kräver att man är fokuserad. Inte glömmer någon eller något. Alltid en napp i fickan til Rambo. Ett par torra kalsonger efter dopppet. Inte glömma ladda paddan. Solskyddsfaktor och simglasögon. Man är lite reseledare och lekledare.

img_7065Kolla in denna söta lilla kille. Riktigt glad efter en heldag i poolen.

img_6745-1.jpg Ringo tyckte det var riktigt roligt med krocket!….och ser ni skyskraporna i bakgrunden? Riktigt ballt!

img_6743.jpgRambo tyckte det var roligt i några minuter..sen traskade han vidare till poolen. img_6887Rambo fokuserar på maten..

img_7144Nova och Ringo. Nova är den bästa storasyster man kan tänka sig. Hon har också varit lekledare mycket denna vecka.

img_7178Fast solen har gått ner så slutar vi inte leka för det! Här bygger vi sandslott..visst blev det bra? 😀

img_7037Ringo är ett riktigt charmtroll och blev polare med personalen!

img_7101

Avslutar bildbomben med en lugn och sovande Rambo..min fina kille. Han sov gott på natten när vi var i Dubai.  Jag med..jag var helt slut efter att ha varit lekledare hela dagen haha!


BILDBOMB FRÅN GÖTEBAI DEL 2

Inga kommentarer

Jag hade med mig min GoPro till Dubai och Nova tyckte jag var fruktansvärt pinsam som pratar med kameran. Den är nämligen röststyrd och när man säger: GoPro take a Photo! Då tar den en bild 😂 haha. Selfie-pinne.. istället för käpp till gubben.

gopr0546GoPro TAKE A PHOTO! KLICK. När man var ute i havet var det inte lika pinsamt för Nova..haha

gopr2535Atlantis vattenpark var riktigt roligt för mig och barnen. Kolla Rambos leende, så härligt !

img_7005Man försökte slappna av mellan lekvarven. Det var omöjligt….full fart dynget runt, hann som sagt inte ens öppna en bok.

img_6721Finns inget bättre än att springa runt naken!

img_6942Buffén på hotellet var fantastisk! Nova var nöjd när det fanns sushi i mängder.

img_7111Badkar i samma rum som sovrummet.. Det gillar Ringo!

img_6776.jpgJag tycker han är så söt när han sitter där och funderar.

img_6917

Riktigt snyggt badmode..eller vad tycker ni ? 😀

I morgon kommer del 3 med massor av roliga bilder !


Att flyga med barn

Inga kommentarer

Jag har inte berättat för er om resan hem från Dubai. Det var faktiskt ganska otroligt. Vi skulle flyga hem kl. 02 och åt en trevlig middag ihop på Atlantis ganska så sent eftersom vi tänkte att vi kommer inte kunna gå och lägga oss innan så vi bestämde oss för att vara uppe med barnen. Alltså jag och Katrins syrra som har två döttrar. 

Så låt oss nu fokusera på Rambo. Vi äter en trevlig middag vid .20-tiden.. Vid 21.30 går vi upp på rummet och jag börjar packa och tvätta av ungarna och sätter på dem rena kläder inför hemresan. 

Rambo kryper upp i sängen och somnar och då är klockan runt 22. Bra tänker jag. Bäst om han sover lite innan en jobbig flygresa. Runt kl. 23. så lyfter jag upp Rambo och sätter honom i resebarnvagnen. Som är helt grym. Rullar ner till Repan och checkar ut. Sen rullar jag ut till vår ”driver” som jobbar för hotellet och skall ta oss till flygplatsen och jag lyfter upp Rambo och lägger honom i knät på storasyster Nova där han fortsätter sova. Sen kommer vi till flygplatsen. Jag lyfter ut Rambo sätter han i vagnen och rullar för att checka in. Efter incheckningen så kommer vi till säkerhetskontrollen och jag rullar igenom Rambo fortfarande sovandes i vagnen. En trevligt vak kroppvisiterar honom i vagnen utan att väcka honom. 

Sedan kommer vi till Taxfreen. Där parkerar vi honom vid ett bord och Nova håller ett öga på honom när vi shoppar lite. Sen är det dags att rulla mot planet och vi går ombord. Vi sitter längst fram och det är skönt. Jag lyfter upp honom från vagnen och låter honom ligga i mitt knä. Tills en flygvärdinna kommer och säger att han måste sitta på sin plats vid start. Jag sätter honom upp sovandes och sätter på han bältet. 

Vi flyger och lampan släcks. När vi är uppe så lägger jag honom i mitt knä och pussar på honom. Nova lägger sig ner i sätet och efter ca två timmar så bestämmer jag mig för att lägga Rambo ner bredvid Nova. Jag bäddar ner dem båda och sen kollar jag till Ringo som sitter bredvid Katrins pappa och sover. Jag lånar ett tomt säte framför Rambo. Vi börjar närma oss Arlanda. Samma sak igen. Sätter Rambo upp. På med bältet och sen landar vi. Lyfter upp honom och lägger honom i knät. Han rör lite på sig.Sträcker på sig som en liten kattunge. 
Öppnar ögonen och tittar på mig med ett stort leende.. Hej pappa.. säger han och ger mig en puss. Jag och Nova tittar på honom och konstaterar att han är världens gulligaste unge. Han sov hela vägen hem. 

Skickat från min iPhone


BILDBOMB FRÅN GÖTEBAI !

Inga kommentarer

Vilket gäng. Jag ska resa jorden runt med dom. Ta dom till varenda hörn och visa dom allt. Uppleva äventyr tillsammans. Se glädjen i deras ögon och alltid finnas där när någon av dom faller. Känner mig så otroligt lyckligt lottad som har dessa vildingar i mitt liv ❤️

 

img_6807Finns inget sötare än detta..mina pojkar var rätt trötta efter flera timmars lekande

img_7030Hand i hand..Ringo är en fantastiskt storebror till lille Rambo

img_7056Visst passar Ringo i hatt ?

img_7007Kolla Rambo i bakgrunden haha.. vilken glidare, precis som sin far!

 img_7210Mina två supermodeller!

img_6703 Rambo kunde helt enkelt inte sluta bada!! flera timmar fick jag leka med honom i poolen.

skarmavbild-2016-11-15-kl-19-26-59 Hahah kolla här, var tvungen att zooma in bilden. Här har vi världens gladaste unge!

img_6764-1.jpgAll inclusive var uppskattat!

img_6756-1.jpgDubai fashionweek!

gopr0392GoPro: TAKE A PHOTO! att leka med GoPro under vattnet tyckte barnen var väldigt roligt.

gopr0570Efter många timmar i poolen har Rambo kommit upp.
gopr2593

Ett perfekt avslut på dagen. Solnedgång vid havet med min familj. Jag vill resa jorden runt med dem.


Idag körde vi ”all in” på leklandet

Inga kommentarer

Bingos Snapshots

När barnen säger att dom har roligt. Då är det svårt att inte ha kul själv. ️.. Jag tycker inte själv att det är speciellt kul med lekland. Men för barnen får man ju offra sig lite 🇸🇪. Visst är han modig tvååringen


Jag ska resa jorden runt med dom

Inga kommentarer

Bingos Snapshots

Vilket gäng. Ta dom till varenda hörn och visa dom allt. Uppleva äventyr tillsammans. Se glädjen i deras ögon och alltid finnas där när någon av dom faller. Känner mig så otroligt lyckligt lottad som har dessa vildingar i mitt liv ️


Han sprang ut i poolen utan puffar!

Inga kommentarer

Bingos Snapshots

Han vill aldrig gå upp. Han älskar att bada. När vi kom hit första dagen så gjorde jag och Rambo en missbedömning. . Jag trodde det var mer långgrunt. Och det trodde Rambo också. – Vänta Rambo ropade jag. – Du måste ha dina puffar. Rambo försvann under vattnet och jag fick fiska upp honom. Alla som har barn vet hur läskigt det är när dom små liven försvinner under vattnet. Även om det bara handlar om en promilles sekund. Det som är så läskigt är inte bara att det går fort. Barnen är helt knäppt tysta. Dom skriker inte. Dom säger inte ett ord. Dom ropar inte efter hjälp. Det är väldigt läskigt med tanke på vad som kan hända. Det gäller att ha koll. Man kan aldrig slappna av eller släppa dom ur siktet. Speciellt inte när man har så exceptionellt söta barn som jag har. Då måste man vara extra uppmärksam. #ramborimer


Älskar att se dem tillsammans

Inga kommentarer

Bingos Snapshots

Älskar att se dem tillsammans. Inte lätt att få ihop deras umgänge. Nova har mycket på schemat med skola, fotboll och fritid. Sen har hon tre bröder som alla vill umgås. Och en lilla syster. Det är inte lätt att vara poppis. ️ #novarimer


Rambo pratar med magen

Inga kommentarer

Bingos Snapshots

Det känns lite bisarrt att lägga upp ett klipp från förra veckan när det var slaskigt och ruskigt. Men jag har gjort ett mycket glädjande samarbete med MAM som jag alltid tyckt gör riktigt grymma nappflaskor och nappar. Ni måste verkligen se hela klippet när Rambo pratar med magen. Så gulligt att man för. Och följ MAM. Väldigt gulliga bilder på massa ungar @mambaby_nordic Se nu hela filmen på min profil innan ni somnar. Tack #mamsverige