SELF
SELF
blink

Dating & Sex

Attraktionstecken for dummies

Alexandra Eklund

Har du svårt att läsa av en kvinnas intresse? Ta reda på om attraktionen är ömsesidig. Moore ger dig ”Attraktionstecken for dummies.”

Är du trött på att till exempel ligga och analysera sönder en kvinnas sms och följa hennes Facebook uppdateringar slaviskt för att få någon klarhet i hur pass intresserad hon faktiskt är av dig?
Självklart är du det, speciellt eftersom hennes uppdateringar består av bilder på sallad som hon petat i efter hon smällt i sig en Big Mac som hon dock inte lägger upp en bild på.

Även om du vet att du inte får reda på så mycket där, är ivern stor liksom viljan att få grepp om kvinnan ifråga så till slut blir det Facebook gluttande speciellt eftersom hon med stor sannolikhet även lägger upp någon ny random bild med jämna mellanrum med en sinnessjuk urringning och menar på att bilden är avsedd för att visa hennes nya skor…som inte ens kom med på bild(?!)

Nåväl, du är inte den som är den och ”likar” hennes bild på dom nya ”skorna” för att visa intresse och väntar nu på att hon ska höra av sig.

Seriöst? Skippa allt jidder, bjud ut henne och checka av följande punkter istället, så får ni betydligt mer klarhet än alla sociala nätverk som till 99% enbart gör dig förvirrad.

Härmandet.
Om hon imiterar ditt rörelsemönster är det ett bra tecken på att hon är intresserad av dig. Härmande av ditt sätt att prata och använda ditt sätt att slänga med orden är ännu bättre speciellt om hon även tar efter din eventuella dialekt. Testa genom att tydligt göra en medveten rörelse för att se om hon hakar på!

Rodnandet.
Ja men det säger sig självt, om hennes kinder rodnar är det ett tecken på att hennes nervsystem aktiveras. Vid rätt tillfälle slänger du in en komplimang eller en djup blick för att se! Ta dock ej miste på en rodnande hud och en kvinna med alldeles för mycket rouge.

Blink blink.
Om kvinnan blinkar extra intensivt när hon tittar på dig är det ett tecken på intresse inte att hennes lösögonfransar är på väg att lossna. (för det mesta) När signalsubstansen och glädjeämnet dopamin utsöndras i hjärnan blinkar ögat snabbare. Blinkandet i sig sägs återspegla upphetsning i sin tur.

Avslappnade läppar.
När kvinnan har full fokus på dig och är intresserad av det du säger eller gör så slappnar munnen av och den öppnas lätt. Kan vara svårt att läsa av om hon är beroende av botox om så är fallet kika efter dom andra tecknen.

Öppen kroppshållning.
När en person har sina armar och ben i kors brukar man säga att det är en indikation för att personen slutit sig och försöker smått avskärma sig. Har hon i stället en avslappnad och öppen kroppshållning betyder det ett intresse speciellt om hon rätar upp kroppen när du kommer in i rummet och vänder sig till ditt håll vart du än går, då för att få din uppmärksamhet.

Fotoblixtögon.
När en stark fysisk attraktion uppstår spärras övre och undre ögonlocken upp vilket experter kallar för fotoblixtögon. Det är ett bra avslöjande tecken då det sker per automatik när attraktionen blir stark. Så, du kan andas ut när du sett detta!

Pillande.
Kvinnor börjar omedvetet pilla och dra i håret när dom är nära någon som dom är attraherade av. Även rätta till sina kläder och smycken lite extra är ett tecken.

Den flackande blicken.
Det handlar inte om ointresse, precis tvärtom. Det är ett smidigt sätt att försöka fånga din ögonkontakt utan att verka fånig. Det blir ett sätt för kvinnan att få Dig att försöka fånga hennes ögonkontakt, ta chansen och håll kvar den.

Ju djupare du tittar i hennes ögon desto större chans att se om hon är intresserad, fastnar hon…så fastnar hon.

Orienteringsreflexen.
Om denna reflex används av kvinnan är det ett bra tecken på intresse. Om hon till exempel sträcker sig närmare dig eller lutar sig ditt håll visar det att hon vill vara närmare fysiskt än som enbart vänner, är intresserad av det du säger eller helt enkelt väntar på att du ska ta steget!

Beröringen.
Ja detta är ju uppenbart, men det gäller även små försök till beröring och inte bara, låt oss säga kramar. Om din dejt eller flirt gärna ställer sig nära dig, lutar på dig eller ”råkar” nudda dig är det uppenbart att hon vill ha dig.

Visar din flirt samtliga är det bara att gratulera, det tar inte lång tid tills du får känna hennes kropp mot din. Nyckeln är att läsa av en kvinnas kroppspråk och inte förlita sig enbart på vad hon säger då kvinnfolk är kända för att till exempel leka svåra. Lägg på charmen, spela på hennes svagheter och gör henne knäsvag.

 • Olle

  Väldigt intressant.
  Kommer att föra vidare denna info.

 • Swedish guy in LA, Erik.

  I feel that I’m one of the dummies in this….. Started to relate all that things that girls have done when I have had conversations with them. Every topic you have here, can I confirm with one or several conversations!!!

  Thanks for the help Alexandra Eklund.

  • mooreofsweden

   ”Approve”

   2014-04-01 23:00 GMT+02:00 Disqus :


SELF