pumasvarar

Dating & Sex

Att älska som en Puma

Dr. Magoo

Alla vet hur viktigt det är att kolla källan. Och vilka kan mer om sex än de som har det som yrke? Vi lät en av Sveriges största porrgiganter, superstjärnan Puma Swede, avslöja myter och sanningar bakom sex.

RAGGNINGEN
Det blir så fel när det ens heter raggrepliker. Som någon som ska läras ur manus innan man går ut. Vill du försöka få hem en brud genom en smart eller fyndig replik säger jag bara lycka till. Annars kan du köra den förkortade varianten och vara ärlig och säga att du vill ligga. Frågar du tillräckligt många får du napp. Det är som att jobba som telefonförsäljare. Annars gillar jag uppfinningsrikedom med humor. En herrbekant till mig går fram till tjejen, sticker ett finger i sidan på henne och säger: ”walk with me, I have a knife …” Alla tjejer skrattar när skämtet uppdagas och han får telefonnummer, drinkar och ligga.

SEXSIGNALER
Killar tror att vi är intresserade så fort de får ögonkontakt med oss eller om vi dröjer oss kvar för länge med blicken. Vi kanske bara kollar in dina ”bitch tits”. Om vi tjejer samtalar med dig längre än tre minuter har du något på gång. Om ditt dravel är ointressant ursäktar vi oss ganska fort med att säga att vi måste se till att vår tjejkompis eller gå på toaletten. Undvik att prata om dig själv om du vill nå den magiska gränsen.

ATTRAKTION
Självförtroende är tändande. Kombinera med humor och tjejer är redo att slänga upp benen i ett V. För mycket självförtroende och ingen självdistans går däremot helt bort. Med självförtroende menas inte det amerikanska sättet där du bräker på om vilken bil du kör eller var du bor. Det kan funka på någon enstaka golddigger, men i de flesta fall tänder vi på killar som utstrålar självsäkerhet utan att behöva nämna detaljer. Jag tror att killar attraheras av tjejer som vågar ta initiativ både i och utanför sängen.

SAMLAGET
Är det ett one night stand så försök dig inte på något annat än att sätta på tjejen. Har vi följt med dig hem är det för att vi vill det. Samlag i ett förhållande blir lätt slentrianmässigt efter ett tag. Här gäller uppfinningsrikedom och viljan att experimentera för att hålla sexet vid liv. Vi tjejer är inga porslinsdockor. Sedan tycker jag att tjejer har ett stort ansvar för sina orgasmer själva. Hinner du inte komma så ligg inte där som en hösäck utan ta tag i problemet.

STORLEKENS BETYDELSE
Med rätt teknik och ställning fungerar det även med små doningar. Och ni kan bli förlåtna om ni är bra på oralsex och fingertricks. Ställningar som rekommenderas för mindre utrustade är bakifrån eller misisonärsvarianten där du håller tjejens ihop mot taket.

FÖRSPELET
Det är en myt att alla tjejer vill ha ett lång jävla förspel innan vi kommer igång. Är vi kåta så är vi och då vill vi knulla. En kille som kommer och tar tag i en, nafsar hårt i nacken och viskar att han vill göra det i varje rum i huset kan räcka.

BÄSTA STÄLLNINGEN
Aaah, bakifrån. Det är lite lätt djuriskt och går att variera. Killen har även en hand fri och kan stimulera klitoris, smeka brösten, ta tag i håret eller göra något annat. Bonus även för killar av storlek mindre eftersom vi tjejer kan hålla ihop benen vilket gör att penetreringen känns mer. Missionären är en annan favorit eftersom den är mer intim och man kan ha ögonkontakt och kyssas samtidigt.

ANALSEX
Visst gillar även tjejer analsex, men vi vill gärna att ni killar fattar att det kan behövas lite uppvärmning och att det inte bara är att köra kuken raka vägen in tills det tar stopp. Det behövs glidmedel eller någon annan lubrikant. Värm upp med ett finger och jobba långsamt. Tro inte att det går att göra som på porrfilm hemma för i branschen använder tjejen ett laxeringsmedel och undviker att äta efter klockan 18 kvällen innan en analscen. Ibland använder man även buttplug för att värma upp och tänja ut.

SEXKRYDDOR – FÖR HENNE
Oljor och massage kan vara skönt, men det kan jag få på ett spa. Byt ut det gamla isbitstricket till att tända ljus och sedan droppa stearin på henne. Se till att inte använda ljus som doftar då de kan bränna rejält. Vanliga vita stearinljus fungerar bäst. Förvänta er inte heller att tjejen ska gå och köpa raffiga underkläder. Köp ett set åt henne och berätta hur upphetsad du skulle bli av att se henne i dem. Skaffa en låda med massagestavar av olika varianter, bind fast henne och säg att du ska prova dem alla. Ha lite fantasi, killar.

STORLEKENS BETYDELSE – DEN BRUTALA SANNINGEN
Är den för liten är det som att vispa runt med en tesked i en oljetunna. Sorry. Men för stor är inte kul heller. Inte ens om man är porrstjärna, haha.

FARLIGA PLATSER
Tjejer är försiktigare än killar när de väljer spännande platser. Visst är det upphetsande med offentliga platser, men om vi blir ertappade känns det mer avklätt för oss. Killar blir ju allt som oftast påkomna när de står och pissar här och var och det är ingen big deal. Det är värre för oss. Men en avsugning under bilfärden är en lagom farlig plats. De flesta killar kommer ändå att ställa upp på nästan vilken plats som helst.

UDDA SEX
Ibland kan en kille till i sängen räcka till som udda. Annars fantiserar vi ganska ofta om att vara lite försvarslösa medan en kille har sex med oss. Till exempel med ögonbindel och munkavle. Ett bra tips är dock att ha någon form av tecken ifall det börjar kännas obehagligt. I porrens värld ”knackar” tjejen på killens ben om det sätts på för hårt. Det omvända kan också gälla. Många killar tänder på dominanta tjejer som rubbar hans bild av att vara den starka parten.