hardhant

Dating & Sex

Är hon för hårdhänt?

Alexandra Eklund

Kvinnor är grymma att ta på, men är de grymma på att ta i dig? Moore ger dig råd och rön för att undvika att du till exempel får dina bröstvårtor sönderbitna – Mot din vilja!

Bara för att en kvinna är het eller har ett sexuellt hungrigt beteende betyder det inte att hon är bra i sängen och ibland tror sig kvinnan veta mer än hon faktiskt gör. Många gånger blir det kanske pinsamt att säga åt henne att sluta slita och dra i dina käraste ägodelar som om det vore en trasdocka eller att du rentav somnar av hennes tråkiga försök till att tända dig.

Ett fel både kvinnor och män gör är att utgå för mycket från erfarenheter med andra ligg. Det är inte samma människa därav inte heller samma preferenser.

Ett annat välkänt fel många kvinnor gör att dom tror att det räcker med att hon har en mun och två händer, för du ska uppnå optimal njutning. Vissa gånger kanske det faktiskt är så eftersom män känner sig uppskattade av en avsugning eller två.

Men meningen är att det ska vara brutalt skönt och det finns ingen anledning till varför du skulle nöja dig med någonting sämre än det bästa.

Kommunikation är alltid A och O vilket kanske är ett uttjatat begrepp men så är det oavsett om det gäller känslolivet eller när det kommer till den fysiska tillfredställelsen.

Det finns flera sätt att visa hur du vill ha det, det viktigaste är att du faktiskt gör det och får det du vill ha och utan att kränka kvinnan för då lär du inte få någonting alls istället.
Att vägleda med händer, blickar och kroppsliga reaktioner är det smidigaste viset även det enklaste. Krävs givetvis mer än följande:

Gör hon rätt? – Stöna!
Gör hon fel? – Håll käften!

Visa att du njuter fast du kanske inte gör det så att hon inte tappar sin gnista, men samtidigt försök visa med dina egna händer hur du vill ha det ganska snabbt innan din egna gnista försvinner alternativt luta dig tätt emot henne och viska i hennes öra hur du vill ha det.

Är hennes behandling för hård och snabb?
Fel: “Du gör fel, släpp pungen det gör ont!”
Rätt: “Ååh baby, du gör mig galen när du är försiktig och teasande”

Är hennes behandling för slow och boring?
Fel: “Det där funkar inte för mig, du är för snäll”
Rätt: “Jag älskar när du tar i och tar för dig”

Riktigt simpelt och basic.
Samma tillvägagångssätt använder du dig naturligtvis av från förspelet, akten till slutklämmen. I och med att du tar dig rätten att visa hur du vill ha det på ett smidigt sätt kan du ändra ett tråkigt förspel som går av ren rutin till ett klimax.

Kvinnor må vara svåra på många sätt, men när det kommer till sex så vill dom flesta honor se sina män njuta till fullo så ju mer du berättar hur du vill ha det njuter hon av att kunna ge dig det. OM du samtidigt visar uppskattning och överröser henne med komplimanger om vilken gudinna hon är.

Så enkelt är det, ju mer hon känner sig sexig och uppskattad desto skönare får du det. Ger du sedan henne en behandling av samma kaliber där du lyssnar på hennes signaler om hur hon vill ha det blir förspelet en sexig teasande akt innan ni kan gå loss. Ett hett förspel behöver inte vara mer än några minuter, men när det väl klickar och blir extas blir båda hungriga på att göra själva akten till någonting nytt, kanske passa på att utforska era fantasier och låta dom bli verklighet?!

Har du fantasier som du vill göra till erfarenheter tillsammans med en kvinna så är det ett bra tips att så små frön i henne och se hur hon reagerar, om det finns en möjlighet för dig att uppleva just det du fantiserar om.

Hakar hon på dessa frön och verkar nyfiken får du köra med öppna kort och verkligen förklarar hur mycket det tänder dig och lyfta hennes ego för att bäst lyckas. Hakar hon inte på dessa frön, så får du så några till eller respektera att ni har vissa preferenser som helt enkelt inte samspelar med varandra.

Men kom ihåg är det saker hon gör med dig eller din fuckstick som verkligen inte tilltalar dig så lay it down straight för att undvika obehag!

Hur än dina preferenser ser ut så kommer kvinnan i fråga aldrig bli grym på att maxa din njutning om du inte visar när, var och hur du vill ha det. Ta kontrollen över din tid av pleasure och låt det bli så bra det bara kan bli varje gång.


SELF