SELF
Loving-Couple-Near-Beach

Dating & Sex

Är du kär – eller bara kåt?

Alexandra Eklund

Moore ger säkra kort som visar på att du är mer kär än kåt, eller mer kåt än kär. En enkel guide till en nivå av mer förståelse för ditt egna känsloliv och dina fysiska reaktioner.

När en stor attraktion och passion uppstår mellan två personer så reagerar kroppen kraftigt, men det pirr du känner i magen kan likaväl vara just en extrem attraktion mer än en djup förälskelse.
Hur skiljer man egentligen på det när gränsen nånstans genom det fysiska som sker i kroppen är hårfin mellan dom båda?

Skillnaden rent fysiskt är väl att det pulserar så onaturligt mycket mellan dina ben när du är sinnessjukt attraherad och upphetsad medans det känns som att hela din bröstkorg och maggrop ska implodera av smärta, pirr och ilningar samtidigt som du kallsvettas kan bero på förälskelse. (Om du nu inte har fått influensan). Andra fysiska reaktioner är som sagt annars ganska hårfina.
Pirret, nervositetsskakningar, upprymdhet och myrkrypningar är några få.

Däremot mentalt och känslomässigt där gör det hela lite lättare att läsa av. Som det absolut mest självklara, efter att du nu har fått penetrera denna skönhet i alla hål i timmar, är hon fortfarande lika attraktiv?
Känner du dock att du är helt slutkörd fysiskt OCH känslomässigt och knappt kan hålla ögonkontakten mer än några sekunder i taget har du nog fallit speciellt om du ler så där fjantigt och känner att du bara skulle vilja springa iväg mitt i natten och köpa hennes favoritgodis.

För att göra det ännu enklare

Svartsjuka
Svartsjuka kan uppstå trots att man inte har några större känslomässiga band till personen som får ens revir att kännas hotat.
Har du till exempel ett grymt KK förhållande till en puma som tillfredsställer dig till det yttersta så vill du ju självklart inte dela henne med andra (om du inte är lagd åt det hållet) Då är det mer en rädsla för att hon inte kommer ha tid för dig lika mycket när hon nu träffar någon annan eller rentav går och förälskar sig i någon annan så att ni aldrig kan uppleva det du diggar så grovt.

Svartsjukekänslorna kan även dyka upp med din tjejkompis, en känsla av att inte räcka till. Vara störst bäst och vackrast eller att hon talar överdrivet gott om en annan killkompis. Det är tecken på naturlig svartsjuka som kan komma upp men som ändå gör att du ligger sömnlös.

När du dock är förälskad, riktigt förälskad så ligger du sömnlös och funderar på om hennes ex var mer välhängd, tjänade mer pengar eller hade grövre händer osv.
Du kan bli svartsjuk över att hon ska gå ut med sina väninnor och dricka vin för risken är att hon ser någon som är mer attraktiv än du själv. Du har ett annat behov av att veta vart hon är och gärna varför. Listan kan göras extremt lång eftersom det finns människor som lider av extrem svartsjuka. Summan av kardemumman är att det är en annan slags svartsjuka – Den förstnämnda ger eventuellt irriterade miner medan kärleksfull svartsjuka ger dig ja, illamående.

Tankar
Är du enbart attraherad och rent utsagt vrålkåt på en kvinna så intar hon din tankebana med väldigt jämna mellanrum. Hennes välformade rumpa, hennes magiska läppar eller intressanta urringning tankarna går kanske i stil med ”undra om hon tar den i tvåan”, ”sväljer hon?” ” Undra hur hon stönar” ”Hur känns hennes bröst” ja, ni fattar.
Är du förälskad är du givetvis minst lika vrålkåt på damen ifråga, men tankebanorna blandas mer med vulgära tankar och även helt random tankar ” Undra vad hon tänker på just nu” , ”är jag bra nog för henne” ,”vad gör henne extra glad” ,” hur uppvaktar jag henne på bästa sätt” ,” undrar om hon tänker på mig” osv den grejen fattar ni också.
Allt påminner om denna kvinna, den minsta lilla obetydliga ting eller ord kan trigga ditt känsloliv och pirret sätter igång.

Du sitter i bilen, bussen eller på tunnelbanan
Är du kåt, sitter du och sneglar lite på någons ben eller en nice röv som ställer sig upp i perfekt höjd med din blick och dina tankar går direkt till denna tjej du enbart är attraherad av och du lägger ner tid på att komma på hur du på bästa sätt lägrar henne.
Om du däremot kanske sitter i bilen och på radion dyker det upp en onödigt cheasy love song som du annars brukar stänga av på en gång, nu låter du låten vara på och du sjunger med och lever dig in i låten så är du med all säkerhet kär och blir du även inspirerad av låten och tänker skriva en dikt eller en låt dedikerad till henne så behöver du inte ens fundera.

Koll på läget
Att ha koll på läget i vardagen med allt som tillhör så som jobb, träning & polarna är väl standard och det är inget som direkt berörs av att du är enbart extremt attraherad av en kvinna. Hon kanske dyker upp i ditt huvud och du ler lite för dig själv håller kvar dig själv i skorna och skenar inte iväg. Är lite halvkylig kanske, gentleman men ändå kall och säker. (Tills hon tar av sig sina glittriga string)
Är du däremot förälskad så är risken stor att du är rätt så tankspridd och lite klumpig. I och med att hela din kropp, din mentala förmåga och ditt blödiga hjärta löper amok och inte riktigt samspelar som vanligt så kommer du med stor sannolikhet spilla kaffe på dig själv, snubbla, slå i huvudet, tappa pärmarna på jobbet, försvinna i vaccum av fantasier och romantiska scenarion medans du står vi kopiatorn och hur du än försöker så kan du inte fokusera dig.

Ungkarlslyan en fredagkväll
aaaah, äntligen hemma efter en bra vecka!
Du kan slänga dig på soffan och ta en bira och varva ner tills det är dags att svira om till en snyggare outfit för kvällens bravader. Det är halvstädat, halvdiskat och det mesta som ligger utspritt kan du gömma i nån garderob.
Du byter lakan, tänder några ljus och lägger drickat i en sval miljö och rakar pungen två gånger innan ragget kommer.
Japp, du är attraherad!
aaaah, äntligen hemma efter en bra vecka!
”SHIIIIIT har jag hunnit med allt jag skulle ha gjort?”
Förrunkat, tränat, handlat ny inredning, tänt onödigt många ljus, städat maniskt och stängt av mobilen så att grabbarna inte ringer och stör. Allt måste vara perfekt, hjärtat slår fortare och du tittar på klockan 11½ gång inom 5 min och känner dig stressad fast kvinnan kommer om 2 timmar, springer in i badrummet och plockar näshår med pincett eftersom nästrimmern inte kommer åt och rensar sopskåpet och torkar fint som en kärring även där så att kvinnan ifråga inte ska tycka att du har en slarvig sopsortering när hon ska slänga sitt tuggummi…sopar undan alla spår av andra kvinnor, vädrar, springer in i badrummet och dammsuger, får syn på dig själv och rättar till din frisyr….Igen!
Japp!, Du är utan tvekan förälskad! Och lagom psykotisk.

Det behöver givetvis inte vara så som vi väljer att lyfta fram det, finns ju olika proportioner på allt och är olika från människa till människa. Men vi måste ändå påpeka att nöj er inte med nånting som känns bra, det ska kännas förvirrat och oroligt kombinerat med passionerat, spännande och framförallt MAGISKT. Annars borde du vara singel och leva livet. Lev aldrig livet med nånting som är halvdant. Träffar du en kvinna som får dig att bli halvt psykotisk, du har funnit rätt.
Träffar du en kvinna som får dig att skälva i kroppen av fysiskt njutning i veckor efter en träff, håll kvar henne tills du finner kvinnan som får ditt hjärta att slå trippla kullerbytor.

 • Andreas Berglind

  Flera av våra anhängare känner säkert till den så kallade ”runkteorin/runktestet”.
  Vi passar på att presentera den för alla.
  Du är intresserad av en tjej som du har träffat några gånger.
  Runka, och tänk på henne direkt efteråt.
  Känns hon fortfarande lockande? Grattis, då är du nog intresserad av henne på riktigt.
  Annars kan du fortsätta porrsurfa och lägga ned henne.

 • johan

  Well, det var ju lite det Alexandra redan har fått fram Andreas!


SELF