Celsius Sverige

Vill du se Fast & Furious 7 innan alla andra?

65665--F031815B-_0109

Här kan ni se ett nytt klipp om den dyraste bilen som någonsin använts i Fast & Furious-filmerna, Lykan:

Sugen? Nu har du och en kompis chansen att få se Fast & Furious 7 två dagar innan premiären, alltså måndagen den 30:e mars på Rigoletto i Stockholm. Det enda du behöver göra är att dela den här artikeln på Facebook via Moores sida så presenterar vi tre lyckliga vinnare på lördag.

Lycka till!

©ABImages

AV ANDREAS SJöSTRöM

Kiteboarding för vindälskare

Volkswagen Amarok Aviater

Kiteboarding är i princip en blandning av alla extrema vattensporter – det är den optimala sporten egentligen, om man ska hålla på med någon typ av surfing och allt fler upptäcker också tjusningen med kite.

Kiteboarding är en typ av surf, som inte är beroende av vågor, men väl vind och blåser gör det hela tiden i Sverige. Men för att verkligen förklara varför just kite blivit så populärt, har med mer än vind att göra.
–  Det är den optimala extremsporten, tycker jag. Sen är det nog en kombination av glädje, lättillgänglighet och adrenalin. Man behöver inte vänta på snön och man behöver inte vänta i kalla vågor. Man kan köra när man vill bara och man köra fort, hoppa, köra i vågor. Det är perfekt, helt enkelt, säger Björn Lundin som driver Kiteboardcenter i Stockholm där han är instruktör och senior kitesurfare.  (mer…)

AV ANDREAS SJöSTRöM

Naturlig nyhet från Jack Black blockerar oönskade dofter

Inför sommarens svettiga dagar lanserar Jack Black en ny deodorant för män – Cool CTRL Natural Deodorant är en kraftfull produkt mot oönskade dofter och kommer med fräscha toner av enbär, eukalyptus och kylande mint.

Jack Black Cool CTRL Natural DeodorantCool CTRL Natural Deodorant från Jack Black är en naturlig deodorant som skyddar mot oönskade dofter i 24 timmar. Formulan i deon har en doft-blockerande teknologi som bekämpar även de starkaste dofterna.

Formulan innehåller även naturligt anti-bakteriella ingredienser i form av  zinksalt och grapefruktextrakt för att skapa en långvarig doftbekämpande och sval effekt.

Användning: Vrid förpackningens nedre del för att mata ut deodoranten. Stryk sedan på produkten på rengjord hud i armhålorna med 2-3 drag. Applicera dagligen, eller vid behov, och låt produkten torka in för ombyte. Undvik kontakt med  ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj genast med vatten.

Jack Black är USA:s snabbast växande manliga hudvårdsmärken.

AV REDAKTIONEN

Jaguar F-Type Coupé är ren sportbilskärlek

Bingo Rimér testkör Jaguar

Det man gillar med Jaguar är att de bygger på en anrik tradition med grymma sportbilar. När de började göra Jaguar låg Ferrari och alla andra med nappflaska. Moore och Bingo Rimér har testkört Jaguar F-Type Coupé.

En Jaguar XJ är M:s officiella bil i James Bond-filmen Skyfall, i ett klipp kör James Bond själv bilen, med M i passagerarsätet. Jaguar förekommer även i Die Another Day,  då utrustad med maskingevär, missiler och andra vapen.

Till Jaguar F-Type Coupé finns också tillval, tur nog inga missiler, men väl klimatanläggning, metallic-lack och andra sköna grejer. Grundpriset för den F-Type-Jagga Moore testkört, ligger på närmare miljonen kronor, med extrautrustningen nästan 1,2 miljoner kronor. Men så är det ju också en supersportbil med 92 års Jaguar-historia i bagaget.

Har du någongång funderat över känslan när en bil på riktigt är kraftfull, smidig, distinkt och ger direkt respons när du trycker ner pedalen? När man dessutom sitter i en sportbil som andas en hel bilindustris historia, är den känslan obeskrivlig, och nästan lite läskig. Du behöver knappt nudda pedalen för att flyga iväg.

Bingo Rimér Jaguar

Foto: Viktoria Wyckman Ågren

Precis som James Bond skjutsade M, tog Moores chefredaktör Bingo Rimér, med sig sin son Ringo på en åktur.
–  Jag satte Ringo i passagerarsätet och vi drog fram längs Valhallavägen. Även om jag inte körde för fort blev vi stannade av polisen, som log lite och sa: ”Det var länge sen, sist jag stoppade dig var för tio år sedan”. Men man får ju räkna med att en sån här bil orsaker en del uppmärksamhet.

Vad har du för tankar om bilen i sig, Bingo?
–  Det här är den perfekta leksaken som går jäkligt fort, men inget för familjen eftersom du bara kan sitta två i den. Det får inte plats så många blöjor i trunken heller, så jag får väl nöja mig med att låna Katrins Mercedes-kombi, men hon bara gnäller på att jag inte slänger mina Coca-Cola Zero-burkar efter mig.

Och vad tyckte Ringo?
–  Han tyckte det var vår bil, att bara vi skulle köra den.  Han ville att jag skulle gasa hela tiden, men man får ju ta sitt ansvar som familjefar och stilla sitt barns iver ibland.

Jaguar Bingo Rimér

Jaguar grundades som Swallow Sidecar Company 1922 och tillverkade sidovagnsmotorcyklar innan de började göra passagerarbilar. Efter 2:a världskriget bytte de namn till Jaguar. Det var liksom ingen höjdare att ha ett emblem med initialerna SS. Foto: Viktoria Wyckman Ågren

AV ELIN PARMHED

Träffa de nya skådespelarna i Fast & Furious

f&

1 april har Fast & Furious 7 premiär i Sverige. Ta chansen att se vilka nya ansikten vi kommer träffa.

Vilka är egentligen de nya skådespelarna som dyker upp i den nya filmen? Bland annat den suveräna UFC-mästaren Ronda Rousey och dessutom: Jason Statham. Se själva och längta. För snart är det premiär!

© ABImages

AV ANDREAS SJöSTRöM

Telefonen alltför het i sänghalmen

Den tekniska utvecklingen må ha förändrat hur vi lever, men när en av tre svarar i sin telefon samtidigt som de har sex, har det väl ändå gått för långt? Durex är däremot något på spåren för en hetare samvaro i bingen.

De chockerande siffrorna kommer från en undersökning som Durham University i Storbritannien genomfört på uppdrag av Durex, som tillverkar kondomer. Undersökningen visar bland annat att 40 procent av de intervjuade någon gång prioriterat teknik som smartphones och surfplattor framför sex med sin partner, och att en del till och med skyndat på samlaget för att kunna svara på ett meddelande.
– Smartphones har blivit centrala för att organisera romantiska relationer, allt från att etablera dem till att upprätthålla kärlek och tillgivenhet när par är ifrån varandra. Men undersökningen visar att tekniken har tagit sig in i våra kärleksförhållanden på ett mycket djupare plan än så. Den har tagit plats i sovrummet och det påverkar våra relationer vilket kan orsaka frustration och anspänningar och inkräkta på vårt sexliv, säger Cathrin Simon, Nordisk brand manager på Durex.

”När han köpte sin första iPhone brukade jag kalla den för den tredje personen i vårt äktenskap och jag hatade henne passionerat. Hon brukade sitta mellan oss och jag ogillade verkligen henne … den har blivit en tredje arm för många människor ” (Citat från en person som deltagit i undersökningen) (mer…)

AV REDAKTIONEN

Bingo Rimérs innelista

Bingo Rimér rekommenderar

Med en entreprenörs ständiga projekt och idéer, Moore, familj och fest, är träningen ett sätt att fylla på energidepåerna – som i sin tur behöver en boost. Här får du några av Bingo Rimérs favoriter.

Celsius

”Jag tränar oftast innan barnen vaknat och då får en Celsius igång mig. Sen är jag hemma igen halv sju för att få iväg Ringo till förskolan.”

Self Amino Fusion
”Innehåller alla aminosyror jag behöver för att klara hård träning. Jag gillar dessutom att den är fri från fett, socker, gluten och kolhydrater. Mitt hem är ju en i det närmaste kolhydratfri zon för de vuxna hehe.”

Skins
”Kompressionskläderna från Skins gör att jag kan prestera maximalt under träning, men även återhämta kroppen efteråt.”

Salomon X-Scream 3D
”Som en kroppsstrumpa, fast på fötterna – otroligt sköna. Gillar även snabbsnörningen.”

Puma Nightcat Jacket
”Träningsjackan syns i mörkret, perfekt när jag är ute och springer innan solen gått upp.”

Bingos favoriter

AV BINGO RIMéR

Dagens tips: Chappie

Moores Andreas Sjöström ger er dagens tips. Idag filmen Chappie som är bioaktuell.

Om ni mot förmodan missat att Chappie går på bio just nu är det hög tid att vakna till liv. Går ni kanske i biotankar och undrar vilken film ni ska välja? Välj Chappie. Det låter som en tråkig film när man läser beskrivningen ”I en nära framtid kontrolleras brottsligheten av en mekaniserad polisstyrka. När en polisrobot, CHAPPIE, blir stulen och omprogrammerad, blir han den första roboten med förmågan att tänka och känna som en människa – och därmed ett hot mot den rådande makten.” men filmen är allt annat än tråkig.

Det är något med artificiell intelligens som fascinerar mig, tilltalar och lockar mig. Jag trodde inte direkt att jag skulle sitta med tårar till en film om en robot, men… Nog om det. Se trailern, boka en biljett och titta på filmen. Ni kommer inte bli besvikna.

AV ANDREAS SJöSTRöM

Nya Skins A400 mer utrustning än kläder

Skins A400

För snart 20 år sedan lanserade Skins de första kompressionstajtsen. Det var en banbrytande lansering och många andra tillverkare har försökt göra samma sak. Skins är och förblir däremot originalet och nu bryter de ny mark med nästa generations kompressionskläder – med nya innovationer som andra kommer att vilja efterlikna.

Sätter standarden
A400 är Skins flaggskepp. Den nya versionen av modellen innehåller den senaste tekniken inom temperaturreglering. Adaptive by HeiQ, som tekniken heter, gör att plaggen efterliknar den egna hudens funktion. Man kan säga att de fungerar som en andra hud och ger dig en dynamisk temperaturreglering och fuktöverföring som styrs av din egen kroppstemperatur. När det är kallt binder materialet fukt för att du ska hållas varm och torr. När temperaturen stiger frigörs fukten ur plagget så att den kan avdunsta och huden kylas.

Bland övriga förbättringar finns bland annat anpassningar av designen för specifika tygpaneler, för att förbättra såväl komforten som passformen. Skins har strategiskt placerat flexibla och smidiga A-sömmar för att minska skav och göra plagget skönare när du är i rörelse. A-sömmen är cirka 30 procent starkare än den klassiska overlock-sömmen, vilket förbättrar plaggets styrka och hållbarhet.

Springer du ofta utomhus om kvällarna på vägar med trafik, kommer du glädjas åt nyheten att Skins lagt till partier av premium-reflexer med 360 graders reflektionsförmåga.

A400 är konstruerade av fem olika tekniska tyger och består av 24 individuella tygpaneler som naturligt följer musklernas linjer. Skins kompressionsnivåer har vässats till ytterligare för att ge exakt rätt yttryck över muskulaturen så att du kan träna hårdare, prestera bättre och även återhämta dig snabbare. Vill du veta hur det fungerar, kan du gå in på www.skins.se/thelab. (mer…)

AV ELIN PARMHED

Jack Black

Christian Axelssons jakt på adrenalin

Christian Axelsson

I Sverige är STCC störst inom racing, men V8 Thunder Cars sticker upp som en amerikansk lite coolare slagskämpe. Racingföraren Christian Axelsson älskar känslan och drömmer om en karriär i USA. 

När han körde Porsche Sports Cup kunde någon komma med en bil som krossade honom på raksträckorna. V8 Thunder Cars-serien är en enhetsklass och alla kör på lika villkor.
–  Det enda tråkiga är att vi har ljudrestriktioner i Sverige, vilket gör att man inte får höra bilen fullt ut. Annars är det så bad ass som det kan bli, säger racingföraren Christian Axelsson.

“Det är lite som att man ersätter huvudet med hjälmen när man sätter sig i bilen. “

Den gångna säsongen var Christians första riktiga säsong på SM-nivå, innan hade han bara kört lite till och från. 2011 var han med i Porsche Sports Cup, och trots att han missade fyra event den säsongen lyckades han komma på tredje plats totalt. Det var då han insåg att han trots allt hade någon fallenhet för sporten. (mer…)

AV ANDREAS SJöSTRöM

Jack Black