SELF

Imorgon händer det…

Swedish Match Göteborg

Fredagen den 3 juli 2015 är en dag som kommer att gå till historien som en fin dag. Solen sken och Göteborg fick sin första snusbutik.

Imorgon berättar vi mer.

AV REDAKTIONEN

Kitesurfing hopp från Volvo Ocean Race båt

Dansken Nick Jacobsen klättrar upp för masten på Volvo Ocean Race båten Abu Dhabi, han hoppar sedan utför och gör ett imponerande kitesurfing åk.

Abu Dhabi Ocean Racing vann för övrig hela Volvo Ocean Race tävlingen som avslutades i Göteborg runt midsommar.

Här kan du läsa mer om tävlingen, som av många anses som världens tuffaste tävling.

AV LINUS PERSSON

Tre myter om Vin

957802140_a8a5d13514_o

Gillar du vin, vill du lära dig lite ny intressant info om vin?

Det finns myter om det mesta, i detta klippet får du lära dig om tre myter angående vin. Intressant även för dig som inte dricker vin.

Du har väl inte missats chefens Rosévin. Beställ den här. 

AV LINUS PERSSON

Vi har testat LG G4!

g46

Trött på att ha likadan mobil som alla andra? Då ska du läsa om LG G4!

LG har gått sin egen väg med LG G4. G4 har en helt unik design med läserbaksida och knappar som sitt på baksidan vid kameran. Trots att den verkligen sticker ut från mängden har den allt man kan önska sig och en kamera som är bland det bästa vi kan hitta i dagens mobiler.

LG har också böjt telefonen något för att unvika repor när telefonen ligger på ett bord och andra behändiga funktioner som inbyggd fjärrkontroll till din TV och möjligheten till att byta ut batteriet när det blir dåligt finns också.

Vill du läsa mer om G4 klickar du här!

AV MATHIAS EHRLIN

SELF

Dragkamp mellan bogserbåt och bärgningsbil

Vad händer om man annordnar en dragkamp mellan en bogserbåt och en bärgningsbil? I klippet ovan får vi svaret.

AV LINUS PERSSON

Åka Vattenrutschkana = Sommar

vattenrutschkana

Nu är det sommar och att åka vattenrutschkana kan vara bland det roligaste man kan göra på sommaren.

Här är ett klipp från en vattenpark i Texas, USA. Det ser fruktansvärt roligt ut, tänk att ha en sån här anläggning hemma på tomten, bjuda in lite vänner, grilla och umgås. Sommaren är underbar. Trevlig sommar på er!

 

AV LINUS PERSSON

Extrem flygning

maxresdefault

Två brittiska akrobatpiloter flyger igenom en hangar.

I en synkroniserad flygning utför dom ett väldigt svårt trick, i över 300 km/h flyger dom tätt intill varandra genom en flyghangar.

AV LINUS PERSSON

Arnold Schwarzenegger lurar folk på Madame Tussauds

Arnold Schwarzenegger tar sig  åter igen på sig rollen som Terminator och lurar folk i Hollywood.

AV LINUS PERSSON

Vill du se Jurassic World innan alla andra?

2424_SB_00033R

Vill du se Jurassic World innan alla andra? Du och en vän har chansen att få gå på onsdag på Rigoletto i Stockholm, 09:30. Det enda du behöver göra är att dela den här artikeln via Moores Facebooksida så kontaktar vi vinnarna i morgon kväll. Lycka till!

AV ANDREAS SJöSTRöM

Celsius Sverige

Business & Pleasure

KUNG FURY

Kung Fury är exakt den typen av projekt som vi på Moore älskar! När kreativitet, entreprenörskap, glädje och ett jävla driv strålar samman kan man åstadkomma nästan vad som helst.

Filmen Kung Fury, som hade premiär igår (torsdag) i Umeå och på SVT Play är resultatet av Sveriges hittills mest framgångsrika crowdfunding projekt. David Sandberg gjorde själv en trailer hemma i datorn och sökte $200 000, men fick in $630 000 från 17 000 personer.

 

Med de resurserna kunde han göra filmen färdig, och få med riktiga skådespelare, bl.a. Magnus Betnér och Björn Gustafsson. Filmen uppmärksammades i Cannes och har nu vill Hollywood ha rättigheterna.

Ni som växte upp med Miami Vice, Axel F och Bruce Lee kommer stå och jubla i TV-soffan! Bättre än så här blir det inte. Kung Fury är The Chosen One och kämpar mot all ondska i världen, inklusive jättevikingar, dinosaurier och nazister, till sist möter han superonda King Führer. Ni fattar, en must see.

 

 

AV JOHAN STAëL VON HOLSTEIN