Celsius Sverige
girl-banana2

Dating & Sex

3 tjejer snackar oralsex

Alexandra Eklund

Moore avslöjar kvinnors sätt att se på oralsex, Alexandra har pratat och ställt frågor till 3 kvinnor angående detta och fått svar på bland annat frågan som får många män att ligga och vrida och vända sig i grubblerier om natten ”Hur får jag kvinnan att ge mig mer BJ’s?”

Läs och lär och bli kvitt sömnlösa nätter.
Hade det ni läser just nu varit i fysisk form, ett par sidor i en tidning med glassigt omslag så hade just detta mittenuppslag blivit utnött och sönderläst. Att få veta mer om kvinnan och hur hon tänker, hur hon vill ha det och när hon njuter som mest har alltid varit ett spännande ämne som både män och kvinnor aldrig tycks tröttna på. Eller är det just på grund av att det handlar om sex? Hur som helst så är jag själv som kvinnlig redaktör precis lika nyfiken på hur mina medsystrar tänker som ni män så håll till godo, 8 frågor och svar från 3 kvinnor om oralsex:

Så brudar, kan oralsex vara lika tillfredsställande som att ligga?

Lina E 32 år: – Tyvärr inte då jag är EXTREMT känslig för all typ av beröring direkt på klittan och blir därför lätt överstimulerad.
Lisabeth 22 år: – för andra troligen, men jag själv? nej.
”Åsnan”
20 år: – Absolut! Men just ”ligga” är ju lite förvirrande, vad menar man med det egentligen? Det finns ju så många olika nivåer av ”liggande” och oralsex inkluderas väl ofta i det. I många fall så kan oralsexet vara mer tillfredsställande än penetreringen kan jag tycka.

Hur lång tid bör ett oralsex hålla på, har ni nån ” timelimit”?

Lina E:Det är lite olika tycker jag beroende på hur lusten för stunden är. Jag håller gärna på ganska länge om jag märker att min kille verkligen njuter av det.
Lisabeth:
– 5-10 minuter, inte längre, finns så mycket annat man kan göra!
”Åsnan”:
– Beror väl på hur bekväm man är i det och hur mycket man tänder på det. Tiden bestämmer sig själv.

Vad är det största felet/misstaget män gör enligt er när dom ska gå ner på er?

Lina E: – Eftersom att jag är extremt känslig för beröring direkt på klittan så blir det bara jobbigt när en kille får för sig att bara stimulera just på klittan. Då står jag hellre över oralsexet.
Lisabeth:
– att de tror det är okej att köra upp någonting i analen på mig, utan att fråga! alla gillar inte rövsex, detta gör mig förbannad och jag har faktiskt kastat ut en kille som trodde att det var fritt fram att tuta och köra som han ville. haha, fan vad sur han blev!
”Åsnan”:
Att gå rakt på klitoris direkt, gnugga till tusen och vara hårdhänt.

Men när njuter ni som mest?- Hur vill ni ha det?

Lina E: – En kille som inte försöker köra velodromrace med tungan utan lugnt och försiktigt låter tungan stimulera strax ovanför min klitta och runt om kring utmed de inre blygdläpparna, får även gärna föra in ett finger. Då njuter jag som mest!
Lisabeth:
– när man har tagit ett förspel som varat hela dagen (alltså inte att man ligger och smeker och myser), att man har flörtat, varit små-gosig, men inte allt för på. Förspel på avstånd. sen när båda känner att nu är det på väg att hända något, då jäklar blir det fyrverkerier!
”Åsnan”:
Jag njuter som mest i början och när jag får orgasm. Det är olika från gång till gång men oftast vill jag ha det mjukt och försiktigt till en början och ge hela vaginan uppmärksamhet och inte bara snöa in sig på ett och samma ställe. Sen när orgasmen är nära så kan killen gärna öka takten då jag lättare kommer, en eller två fingrar som rör sig lätt i vagina är sällan fel.

Föredrar ni att ge eller få oralsex? – Och i så fall, varför?

Lina E:Jag är helt klart en ”giver” dels för att jag finner det så sjukt upphetsande att se min kille njuta, känna hårdnaden och smaken av försats, men också för att jag är såpass ”svår” att tillfredsställa med oralsex.

Lisabeth: – Föredrar att ge. Om killen har svårt att få upp den, eller om han har svårt att få den så stor som han vill, så dyker jag gärna ner och hjälper till! eller om man vill slippa ha sperma överallt, det är så praktiskt och sexigt att bara ta det i munnen och svälja!
”Åsnan”:
– Numera gillar jag både att ge och ta lika mycket. Jag älskar att njuta och få se min partner njuta. Båda är sexigt och njutningsfullt!

Har ni något pinsamt minne gällande oralsex? Berätta…

Lina E: – Jag Hade ett one-night-stand för ett antal år sen som försökte grovhångla upp min mutta i tron om att han var en gud, men det var mest ett direkt helvete att uppleva. Inte konstigt att det bara blev ett one-night där. Haha
Lisabeth
: – Jag fick en fontänorgasm med en kille som var ett par år yngre och när det började rinna så nästan skrek han ”pissar du på mig eller??”
”Åsnan”
: – En kille förstod inte alls vad han höll på med även om jag försökte förklara för honom under oralsexet men det gick inte alls … han tyckte det var pinsamt och jag tyckte det var jobbigt.

 Vilket är det bästa rådet ni kan ge män gällande oralsex så att dom kan känna sig som kungar och ni njuta som en drottning?

Lina E: – Oj en svår fråga, men att faktiskt våga ta reda på lite snyggt hur tjejen vill bli stimulerad är ju faktiskt ganska enkelt och smart. Då slipper man få ett tillfälle där tjejen känner sig obekväm och killen dum om han märker av att tjejen inte njuter. Kanske svårt på ett one-night-stand, men knappast omöjligt där heller.
Lisabeth
: – Ta det lugnt! stressa inte och var inte rädd för att fråga/prata med tjejen för att få veta vad hon gillar etc, och testa dig fram!
Ӂsnan
”: – Fråga kvinnan! Då visas intresse för att få kvinnan att njuta och det kan vara lite upphetsande … dessutom så genom att fråga så lär man sig och kan utveckla det eller prova vidare på någon annan så den kanske får sig en ny upplevelse.

Slutligen, Vilket är erat bästa tips till män om hur dom ska få sina kvinnor att ge dom mer BJ’s?  (Blow jobs)

Lina E: –  Att visa tjejen respekt och låta det ske på hennes villkor. Ett one-night-stand där en kille tror att han bara kan komma och trycka ner sin lilla pitt i halsen på en är knappast tändande eller något som får en tjej att vilja fortsätta om man inte innan tydligt uttryckt att man vill ha det så då. I en sund relation så brukar det väl räcka med att på ett trevligt sätt fråga rakt ut och då låta avsugningen ske på de premisser tjejen önskar. En del tjejer vill snutta lite försiktigt och andra vill suga hårt, vi är alla olika och det är viktigt att det respekteras.

Lisabeth: – Håll käften, sluta tjata, passa upp din kvinna och visa tålamod! Så blir det nog med blowjobs!
”Åsnan”:
– Spexa till det lite om kvinnan har lite svårt för det. Något enkelt som en klick grädde? Vad som helst som kvinnan kan tycka är gott. Tillrätta visa henne, hon kanske tänder på det? Men tvinga aldrig, då bli det bara fel fel fel.

Moore tackar allra ödmjukast dessa sköna kvinnor: Lina, Lisabeth och ”Åsnan” för att de ställde upp och svarade på dessa frågor. –Förhoppningsvis gav ni männen lite mer kunskap och svar på lite frågor!

 • Karl

  Bra artikel! Kommer ihåg Alexandra från sin tidigare roll, saknar henne lite!

  Karl, Leelfren

 • http://hemsida.se Trollet9

  Lite fler artiklar av denna typen!!

 • Ulf Lundman

  Oralsextanken bästa bantningsmedlet, illamåendet omedelbart. men så typiskt fördomsfullt att män vill allt!

 • Malin

  :)